For Luitheevil

Poem By Arian Llalla

Hilton ne 6 Avenue, Manhatan

Ti fle
dhe une pa gjume
pa dashuri
nje cigare djeg
dy
tre
dhe pas xhamit
fik ndezjen time
ne akullsine e nates
se ndricuar dhunshem.

Eshte nje nga
netet e fundit
gjithkush per llogari
te vet
projekton te ardhmen.
Dy shpirtra ne
dhomen e erret
sillen e sillen
dhe nuk dine si
ti shmangen
njeri-tjetrit.

cK

Comments about For Luitheevil

There is no comment submitted by members.


Rating Card

5 out of 5
0 total ratings

Other poems of LLALLA

Later

Love me later darling
Love me later on
When your body is old
And your beauty is gone.

Amos

Nese akoma
me do
harrome
Nese me ke harruar

For Luithevil

Ti ike
pa kthim
dhe si ne vdekje
mungesa e dashurise

Doggy Style

1-My dog
my lovely dog
that sees everything
listen everything

M...Y..

Atdheu im
hena e plote
e neteve te mija
gishti ku lidhur

Lh

Une
dhe
ti

Maya Angelou

Phenomenal Woman