Gur Hedhur Pas Shpine

Poem By Arian Llalla

MILANO 2000

Sa e huaj
Milano pas kaq vitesh
ndaj meje
te kthyerit serish,

gjithcka e njejte
per mua si atehere
dhe njerezit
te njejte cuditerisht,

Padashur kthyer
ne Milanon
qe kurre nuk me
mikpriti,

Mendim tjeter s'kam
ne koke
te iki
vec te iki.

cK

Comments about Gur Hedhur Pas Shpine

There is no comment submitted by members.


Rating Card

5 out of 5
0 total ratings

Other poems of LLALLA

Later

Love me later darling
Love me later on
When your body is old
And your beauty is gone.

Amos

Nese akoma
me do
harrome
Nese me ke harruar

For Luithevil

Ti ike
pa kthim
dhe si ne vdekje
mungesa e dashurise

Doggy Style

1-My dog
my lovely dog
that sees everything
listen everything

M...Y..

Atdheu im
hena e plote
e neteve te mija
gishti ku lidhur

Lh

Une
dhe
ti

Langston Hughes

Dreams